DWP is op zoek naar een Service & Support Engineer

DWP Solutions wil haar service & support team uitbreiden en is daarom op zoek naar een enthousiaste, leergierige en klantgerichte Service & Support Engineer.

Herken jij jezelf in de volgende kwalificaties:

  • Je bent minimaal in het bezit van een afgeronde (ICT) opleiding op minimaal mbo niveau 4 met HBO werk- en denk niveau;
  • Je hebt aantoonbare kennis van Microsoft producten en Microsoft 365
  • Je hebt aantoonbare kennis van virtualisatie technieken
  • Je hebt bij voorkeur van cloud platformen zoals Azure of AWS
  • Je hebt bij voorkeur van storage omgevingen
  • Ook heb je minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met systeembeheer
  • Je hebt zowel werkervaring in het operationeel proces maar ook in de uitvoer van projecten
  • Je hebt ervaring met gestructureerd werken volgens ITIL

We zoeken iemand zowel in teamverband als individueel goed kan functioneren. Je moet van aanpakken weten, de lead nemen in jouw expertise en als je iets niet weet dat zoek je het tot de bodem uit. Je bent vriendelijk en communiceert goed naar klanten en collega’s. Je vindt het leuk om zowel diep in de projectwerkzaamheden te zitten als telefonisch een gebruiker te helpen met zijn computerprobleem.

DWP Solutions is een relatief jong bedrijf en de mogelijkheid tot ontwikkeling is erg groot. We werken met zowel innovatieve als de wereldwijd bekende oplossingen en diensten. DWP laat zijn klanten graag zien welke mogelijkheden er (nog meer) zijn en adviseert welke het beste kan passen. We streven ernaar om een partner te zijn i.p.v. de standaard klant-leverancier relatie. Daarvoor nemen wij het extra stapje. DWP is vaak de regisseur in de samenwerking met meerdere andere partijen.

Klinkt dit interessant? Wil je solliciteren en/of meer weten over DWP, stuur dan jouw CV met motivatiebrief naar [email protected] t.a.v. Rob Meulenberg.

Deel dit bericht op jouw eigen platform

Ontdek de mogelijkheden
bij DWP Solutions

Je kunt elke euro en elk uur maar 1 keer weggeven.
DWP helpt je de juiste IT-keuzes te maken en te implementeren.

Neem contact met ons op