partners & samenwerking

What’s in it for you…

DWP is weliswaar een nieuwe en jonge organisatie, maar beschikt in haar team over honderden jaren aan kennis en ervaring, op vrijwel alle infrastructurele IT-gebieden.

DWP biedt niet alleen innovatieve en disruptieve oplossingen, maar is ook innovatief in het gekozen organisatiemodel. Wij zijn met een kleine eigen kern en een steeds groter wordende netwerkorganisatie, waarin voor elke klant en elk vraagstuk een team van specialisten wordt samengesteld. Hierdoor zijn wij zeer flexibel in het samenstellen van onze teams, oplossingen en services en kunnen wij er voor zorgen dat je als klant niet afhankelijk bent van een paar individuen. Bovendien verrijken onze netwerkpartners elkaar voortdurend met nieuwe kennis, inzichten en contacten, zodat wij een ECHTE continu lerende organisatie zijn.

DWP werkt, direct of indirect, samen met alle bekende en erkende distributeurs en vendoren, als één aanspreekpunt, vanuit centrale regie.

DWP staat bovendien voor innovatie en disruptie, destination tomorrow, met verrassende oplossingen en inzichten, met een continue blik op toegevoegde waarde voor jouw organisatie. Het “what’s in it for you” is belangrijker dan het “what’s in it for me”, zoals het hoort: IT al IT should be!

Microsoft 365
Ontworpen om je te helpen meer te bereiken met innovatieve Office-apps, intelligente cloudservices en beveiliging van wereldklasse.

Microsoft Azure
Microsoft’s cloud computing voor iedereen.

AWS
Het grootste en meest uitgebreide public cloud platform ter wereld.

Awingu
De HTML5-werkplek van de toekomst; één werkplek, veilig en eenvoudig, overal en altijd, op elk device.

GIG.TECH
De europese gedistribueerde en edge cloud oplossing; je eigen private cloud met public cloud prijs- en management voordelen.

VMware
Vereenvoudigt de overgang van organisatie naar een digitaal bedrijf dat klanten een betere ervaring biedt en werknemers in staat stelt optimaal te presteren.

Veeam
Verminder het risico op verlies van uw data met Veeam Backup en Recovery

Acronis
Hybride cloud data protectie middels backup, disaster recovery en veilige file sync & share.

HP
Servers, laptops, desktops, storage, printers, voor elke oplossing.

Dell
Servers, laptops, desktops, storage, voor elke oplossing.

Ontdek de mogelijkheden
bij DWP Solutions

Je kunt elke euro en elk uur maar 1 keer weggeven.
DWP helpt je de juiste IT-keuzes te maken en te implementeren.

Neem contact met ons op