wat we doen

Een paar honderd jaar ervaring op alle niveaus: zowel operationeel, tactisch als strategisch, in alle denkbare soorten organisaties.

DWP B.V. denkt graag in oplossingen, maar biedt uiteraard tal van diensten.

Onze oplossingen

De werkplek

De tijd dat we iedereen dezelfde dichtgetimmerde werkplek gaven ligt al jaren achter ons. We accepteren dat de werknemer van vandaag en morgen zelf wil bepalen wat hij/zij wanneer op welke manier met welke device doet. Dat maakt de uitdaging wel leuker, maar niet gemakkelijker. De bedreigingen van de boze cyberwereld liggen immers dagelijks op de loer. De werkplektechnologie past zich in razend tempo aan aan deze marktvraag. Naast de traditionele oplossingen op het gebied van VDI, Citrix en VMware zijn er tal van nieuwe initiatieven, als HTML5-oplossing, vaak veel goedkoper en secure by design. DWP is je gids in werkplekland en zal je verrassen met onze frisse blik.

Onze oplossingen

De backend-infrastructuur

Kies je voor de traditionele on-site oplossing met servers en storage? Of geeft het financiële voordeel van de cloud de doorslag? Heb je voldoende inzicht in de verschillen, mogelijkheden, kansen en risico’s van alles wat zich cloud noemt? We hebben het immers al over public cloud, private cloud, multicloud, hybrid cloud, system integrator cloud, distributed cloud, edge cloud. En over servers, SAN, NAS, hyperconverged, superconverged. Uiteindelijk is de beste oplossing die oplossing die past binnen jouw organisatie en jouw vraagstuk. Laten we daar dan ook beginnen. DWP is je gids in cloudland en zal je verrassen met onze innovatieve blik.

Onze oplossingen

Backup en disaster recovery

Koop je een backup-oplossing of een backup-dienst? En is dat dan backup of disaster recovery? Zijn de door de organisatie bepaalde RPO en RTO als uitgangspunt genomen of is het de partnerovereenkomst van de leverancier die bepaalt wat er gebeurt? Heb je voldoende rekening gehouden met alle risico’s van de cyberdreigingen en gijzelsoftware? Heb je er aan gedacht dat ook je Office365-omgeving speciale aandacht vraagt?

En hoe ga je om met de versplintering van alle data op alle endpoints? En zorg je ervoor, dat je de gekozen oplossing regelmatig test? DWP is je gids in backup-land en zal je verrassen met onze kritische blik.

Onze oplossingen

Connectivity en security

Uiteraard zijn wij ook je partner voor alle vragen op het gebied van verbindingen, intern en extern, bekabeld en wireless, switches en routers, WIFI en Internet, en cybersecurity, van firewall tot antivirus, van encryptie tot IDS, van vulnerability scanning tot DDOS, van phishing tot social engineering. Samen met het team van onze zus Arlington Information Security Solutions.

Price is what you pay.
Value is what you get.

WARREN BUFFET

Onze diensten

Design

Cruijff: “Ik heb een verschrikkelijke hekel aan iemand die beweegt, maar niet weet waar naar toe”

Weten waar je begint, waar je staat, en dan waar je naar toe wil, zijn de uitgangspunten. Niet ons contract met een vendor, die je voorschrijft nieuwe licenties te kopen, omdat targets en bonussen moeten worden gehaald. Niet het contract met de vendor, die ons verbiedt naar andere opties te kijken. Hoe ziet jouw organisatie er volgend jaar uit, over 3, 5 of 7 jaar? En welke rol speelt IT dan? Wat betekent dat voor alle medewerkers, voor je team en voor jezelf? Welke ontwikkelingen zijn er in de markt, vandaag en morgen, die je echt helpen stappen te zetten? DWP schetst de huidige en de toekomstige architectuur en laat je zien wat er mogelijk is. En uiteraard geven we je ons advies wat voor jou de beste oplossing, de beste richting en de beste aanpak is.

Onze diensten

Deliver

Cruijff: “Als je goede informatie hebt, is de kans dat je goede beslissingen maakt vrij groot”

Het design wordt vertaald in een plan van aanpak en een kitlist. Als design, plan van aanpak en kitlist geaccordeerd zijn en kloppen, kan er gebouwd en geleverd worden. Uiteraard nemen wij onze verantwoordelijkheid en durven en kunnen we ons ontwerp in de praktijk realiseren. Samen met onze partners leveren wij alle expertise en producten die hiervoor nodig zijn. Tegen fixed-price condities, en niet op basis van uurtje-factuurtje waarin we het risico van onze fouten bij jou neer leggen. Stap voor stap, in maximale onderlinge afstemming, met de totale regie over alle betrokkenen.

Onze diensten

Support

Cruijff: “Omdat alles wat je niet oplost zoals het hoort, niet wordt opgelost”

Uiteraard is voorkomen beter dan genezen. Maar we werken allemaal met mensen, en mensen maken fouten. Mensen raken dingen kwijt en vergeten dingen als wachtwoorden. Wat ze willen doen, lukt op dat moment even niet. Techniek doet het soms gewoon niet. En dan hebben je werknemers hulp nodig. Vaak op momenten, dat het niet past, je geen tijd hebt, onderbezet bent door vakantie of ziekte. Of buiten kantoortijden. Als iemand hulp vraagt is het belangrijk dat we hulp bieden en er zijn. Gepland en ongepland. Met voldoende aandacht voor de vraagsteller. En het probleem oplossen, zodat het niet terug komt. Dat is support.

Onze diensten

Manage

Cruijff: “Als ik iets eerder begin te lopen dan een ander, lijk ik sneller”

Zoals gezegd, voorkomen is beter dan genezen. Maar als je niet kunt voorkomen, is het belangrijk dat je snel weet wat er aan de hand is of kan gebeuren. Met onze tooling en managed services monitoren we proactief je infrastructuur en streven we ernaar verstoringen te voorkomen, of in ieder geval het effect van een storing zo klein als mogelijk te laten zijn. Formeel op basis van ITIL of gewoon duidelijk en pragmatisch. Met de focus op maximale gebruikerstevredenheid, wat betreft beschikbaarheid en performance. Maar zeker ook samen onze zus Arlington Information Security Solutions op het gebied van cyberbeveiliging.

Onze diensten

Audit

Cruijff: “Ervaring is het herkennen van bepaalde situaties en omstandigheden in een vroeg stadium en dan de juiste beslissing nemen”

Twijfel je aan door je leverancier gemaakte keuzes en geïmplementeerde oplossingen? Wil je toch graag een second opinion of een onafhankelijk advies of begeleiding bij je offertetraject? Worden problemen maar steeds niet of onvoldoende opgelost? Laat één van onze mensen, vaak met jarenlange ervaring, onafhankelijk van vendorvoorkeuren, een check uitvoeren. Kleine adviezen of verbeterpunten en een frisse blik kunnen vaak vervelende escalaties als gevolg van een tunnelvisie voorkomen.

Onze diensten

Resources

Cruijff: “Je kunt de punten beter in het begin verliezen dan aan het eind tekortkomen”

Kortom: je hoeft pas te pieken als het nodig is. En dan heb je wellicht net even een paar extra handjes nodig, of hardware. Samen met onze partners leveren wij alle menskracht en producten op tijdelijke basis die hiervoor nodig zijn. Per dag, per week of per maand. Zo flexibel als jij het nodig hebt. Daar waar jij het nodig hebt.

Ontdek de mogelijkheden
bij DWP Solutions

Je kunt elke euro en elk uur maar 1 keer weggeven.
DWP helpt je de juiste IT-keuzes te maken en te implementeren.

Neem contact met ons op